maffian, korvdejting och andra blondiner.

Jag vet inte vad Emma gör för fel, men uppenbarligen är det något, hon blir trakasserad av bloggare som vill att hon ska svara på frågor och läsa deras bloggar om dagens outfit och genomföra tävlingar och Gud vet allt.
Jag tycker det är dags att det blir upp till kamp emot dessa flickor, som smutsar ner framförallt blondiners namn, men också börjar dra brunetter med sig ner i skiten. Vad vill ni egentligen? Förpesta våra liv med eran dygna? Min blogg kanske inte är den mest seriösa, men jag avstår helt från outfits, sminktips och kyssar. Må hända att jag har ett tråkigt liv, men hellre det. HELLRE det!

Därför har jag nu, som svar till Jozzans kommentar om att Emma borde delta i hennes tävling, infört en egen tävling www.utrotafjortisar.nu heter den sidan, där kan ni klickar er fram och se bilder på bland annat BlondinBella och Ebba von Sydow och kommentera bilderna och säga vad ni tycker. Vi har även med motsatser till dessa kvinnor, såsom ledande duktiga kvinnor tillika smarta och attraktiva, såsom Astrid Lindgren och Jane Austen. Man ska finna fem fel. och svarsalternativen kommer publiceras här nästa vecka.
Lycka till !


Ihelgen sålde jag Charlotte till den ItalienskaMaffian, vi hade en liten Korvdejt i Göteborg och en inte så värst sliskig italienare kom förbi. Okej, okej, jag ljög! Det finns inga ickesliskiga italienare, så jag tar om det: Och så kom det en SLISKIG italienare förbi. Han erbjöd mig en massa pengar för att få ta med sig Charlotte hem till Italien, och pengagalen som jag är tog jag självklart emot dessa papperslappar med höga tal på och satt och log. Och såg till min förtjusning hur han lyfte upp charlotte och bar iväg henne (medan jag satt o käkade på min fjärde korv för kvällen, ska väl tilläggas att den hade rikligt med senap och knappt någon ketchup alls) Där satt jag i alla fall på en trästol och log åt att jag varit den italienska maffian till lags. Så Charlotte, så fort jag kommit till Italien och hämtat hem dig för hans pengar, kan vi leva gott!

Jag försöker författa ett brev till CAE Engelskan, om min hemliga ambition i livet, det roliga med uppgiften är att när jag skrivit ner den, kommer den ju inte längre vara hemlig. Vilket jag också kommer påpeka i min första mening, vilket också för tillfället är den enda mening jag skrivit. Då jag sitter här framför datorn och förtvivlat nog insett att jag inte har några ambitioner i livet. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva, jag måste komma på något och jag kan inte ljuga ihop något, för att ljuga ihop en ambition är bara ett steg närmare ett katastrofalt psykiskt misslyckande. Jag har ingen ambition i livet, så jag ljög ihop en. Men inte är jag patetisk för det, bara kreativ. Nej, det går inte. Jag har en stund till på mig att komma på vad min ambition i livet är. Det skulle ju kunna vara att bli en ny blondinbella, för hon är ju verkligen min idol, kanske jag ska skriva om att jag en gång i livet verkligen vill träffa henne, för det vill jag ju. jag vill ju faktiskt det. När jag träffar henne, ska jag dra henne i håret för att se om det sitter kvar eller om det där långa hårsvallet är en peruk, skulle vara roligt. Kanske skulle jag bjuda med henne på korvdejt, bara för att se om hon kan äta en korv med senap utan att spilla och hur hon egentligen är att prata med, kanske kommer jag tjäna några pengar på henne också om en italienare kommer förbi, Charlotte är ju inte ens blond och henne fick jag ju bra för, blonda lilla Bella kommer säkert ge bra med stålar. Nej, men usch vad hemsk hon är tänker ni nu, öppen prostitution mitt på ljusan dagen på en blogg mitt i internetsfären, hoppas FRA kommer och kidnappar henne mitt i natten och låser in henne. Stackars Bella, ja, stackars lilla blonda Bella. Tänk att få en gratis resa till Italien och en man som kommer älska dig. Stackars, stackars lilla dig.
Jag undrar hur många minuter jag hade gett henne, hur många minuter jag verkligen hade stått ut med att sitta och prata med henne. Jag tror jag hade gett henne en kvart. på sin HÖJD.


Vad säger du Bella, vad sägs om nästa lördag?

Kommentarer
Postat av: Emma

haha dissarna blir värre och värre! nice!

2008-10-01 @ 15:07:00
URL: http://wmma.blogg.se/
Postat av: fecke

jag ser det som min nya livsuppgift!

2008-10-01 @ 15:10:35
Postat av: Mjo

Nu är det ju så att Blondinbella har väl aldrig gjort dig något, dessutom så kan hon ha rätt så intressanta åsikter imellanåt.

Men vad vet du, du är säkert en förvirrad ung själ i detta avlånga land. Gör om gör rätt :P

2008-10-02 @ 16:34:27
Postat av: Fecke

Jag antar att jag helt enkelt är avundsjuk..

Jag skulle också vilja ha betalt för att skriva ingenting.. Men jag är inte mer än mänsklig, gör om, gör rätt principen tycker jag om. Dock tycker jag inte den är befogad i det här sammanhanget, herr Johansson!

2008-10-02 @ 21:50:30
Postat av: linnnnnnnnea

varför säger du stackars bella, stackars lilla bella?jag fattar inte :P

2008-10-10 @ 14:16:14
URL: http://beatle.blogg.se/
Postat av: Anonym

Underbar tävling:-D

2008-10-13 @ 21:01:29
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0