Jag kanske skulle prova..

..att ha en modeblogg. usch, jag tänkte verkligen försöka, men bara ordet "modeblogg" får det att vända sig i magen på mig. Och frågan är om världen verkligen behöver en till som bloggar om skor, örhänge och senaste festen. Jag tvivlar på det, såg ett klipp idag med Blondinbella, hon hade tydligen en bloggskola, där hon var som Bloggvärldens motsvarighet till biblens Jesus och de små flickorna som äter nuddlar för sitt csn och då inte för att gå ner i vikt som de så fint påstår, utan för att den där nya väskan som de bara behövde ha nyss kommit ut i butikerna. Ja, där sitter de, som om de vore hennes små lärjungar och lyssnar medan deras Gudinna talar, allt hon säger tar de åt sig och när hon slänger med håret, slänger de med håret. Jag skrev förra nyåret att det här kanske skulle bli året då jorden gick under för att alla plastbröst skulle explodera, jag hade visst fel. Det här var året då Blondinbella invaderade och jag funderar fortfarande på vilket som är värst.

Vi har dessutom fått en förtidig julklapp i år, en röd-grön sådan, ni vet, röd-grönt som är två av färgerna som plockas fram till jul. Granen är grön och tomten är röd. Den här gången var det gröna inget mindre än Miljöparitets två språkrör, Peter Eriksson och Maria Wetterstrand. Ni vet de där två som man ibland ser på tv som vittnar om hur hemskt uppfostrad man blir om man går med i skogsmulle? Ni vet Peter Eriksson som gav stockholm biltullarna? Han som själv får dra av det på skatten? och Maria hon med de där utstående ögonen som pratar med en obehagligstämma som får en att vilja suga på tummen igen och sagla på snuttefilten. De röda det är MonaSahlin, hon är som jultomten, för att få en present så måste man ha varit snäll. Lars Ohly ville inte kompromissa när det gäller skatter, så han fick ingen julklapp och fick inte vara med i familjen. Men som alla andra barn när de får reda på att tomten inte kommer om man varit stygg, skärpte han till sig och la på charmen och kröp upp i knäet på Mona och lovade att bättra sig. Och fjäskandet hjälpte. För nu har de blivit ett team bestående av Jultomten, två skogsmullar och en kommunist. För att tala klartext, tomten=något som de äldre lurar i oss finns, men som egentligen bara är en lögnare i skägg skogsmullar= två töntar som faktiskt inte insett att vi är långt in på 2000-talet och att vi inte vill gå tillbaka och bo i hyddor. Och så en kommunist.
Behöver man säga något mer? Hur dumma tror de svenskafolket är? Nej, jag niger åt att ni säkrat en vinst för moderaterna nästa mandatperiod också och skickar Mona lite toblerone så hon inte behöver snatta såhär lagom till jul, även tomten behöver ju en present då och då.

Förövrigt vill jag bara beklaga mig över hur jävla dålig Robin var i Idol förra fredagen, tack o lov för att den snubben åkte ut. Och varför var de INGEN som påpekade det grammatiska felet som han gjorde när han sjöng? Det man får lära sig i andra klass. Det heter "It doesn't matter if your black or white" inte "it don't matter if your black or white"  Kom nu ihåg det förfan!

Plastbröst och en stor jävla varningskylt !

Nej, nu får det vara nog, nu orkar jag inte det här längre. Vem ska man ringa för att Janne Josefsson ska sluta på svt?
Han är den största sossen i sverige, Mona sahlin kanske skull ta och ringa honom för lite back up, så kan han komma o jobba för henne och så kan någon som verkligen vet hur man leder ett program som Debatt och samtidigt är opartisk ta över jobbet. Han den där Axel som sitter i studion kanske?

Något annat som det också får vara nog med det är fan platsbröst o särskrivning. Jag kan inte hantera att man skriver blogginlägg om hur ens syster nyss har förstorat brösten och i samma mening skriver att hon är nyopererad med ett mellanrum mellan ny och opererad, det funkar inte och det borde världen förstå. Nu menar ju inte jag att plastbröst och särskrivning är de största problemen här i världen, men jag tror att det är en faktor att man förminskar folks självkänsla och att unga tjejer inte tror på sig själv, det spelar ingen roll om man är en duktig sångerska, kan alla länder i världen som ett rinnande vatten eller om man har ett otroligt gott hjärta, sånt räknas inte såvida du inte har långa smala ben, stora bröst och blont hår.
Och vad är det här med att Linda rosing ska ha ett eget dejtingprogram? Hur många dejter kan de möjligen ordna åt henne? Tre, killen på ica som ligger och runkar till bilder av fejkade flickor på kvällarna, en gammal gubbe som inte får några napp på sina konktannonser där han ansöker om thailändska flickor helst i femton-tjugo års ålder och så en av producenterna för att fylla ut programmet. underbart, kommer säkert vara underhållande om man nu orkar se på skiten, vilket man inte gör, man tröttnar bara man ser kvinnan på reklamen, hon har tydligen två barn tror jag, kan hon inte bara skafffa sig ett ordentligt jobb och gå hem o ta hand om barnen?? Vad har hon åstadkommit egentligen? Förutom ett parti som hade tre medlemmar och ett halvtaskig karriär som en som var instängd i ett hus med tio andra plastbröst..
Vart är världen påväg, jag menar, ska jag bli gammal ihop med de här små flickorna som ser upp till tjejer som henne och killar som inte bryr sig och aktivt hjälper till att få flickor att tro att de inte är annat än objekt? Hellre dör jag. Hellre dör jag. Det får fan vara slut på det här nu.

Linda rosing, jag tror jag ska anmäla mig för en dejt. Jag skulle gärna vilja veta vad som försigår där bakom peruken, botoxläpparna, brunkrämen o fejkbrösten.


Vi ses!


RSS 2.0