Till Emma, som jag älskar.

Ibland uppstår det svåra problem. Som idag om man ska ta ett exempel, Emma har sagt att när hon dör ska jag få hennes dagböcker och läsa. Dock får jag inte läsa åren då hon var 12, 13 och 14 år, vilket är väldigt dumt att säga för det gör ju att man ännu mer vill läsa just DEM böckerna. Vad hände då som är så sjukt pinsamt? Det mest korkade med att säga en sådan sak är ju att man själv hittar på tänkbara historier. Jag kan tänka mig att det kanske står typ "Felicia är dum i huvudet hon tog min pojkvän" För det var väl det jag gjorde när vi var typ tolv? Förlåt för det Emma, jag hoppas du kommit över det. För ditt eget bästa, det är aldrig bra att gräva ner sig i det förgångna. Vi var tolv, get over it lixom. Dessutom gav han mig munsår,(som jag inte längre har vill jag bara PUNKTERA!)  han var ingen vidare kille ändå och som vi båda vet nu är han inte mycket att hänga i julgranen. Sen kan jag tänka mig att du har några sidor där du ritat stora hjärtan och bekänt din kärlek till andra tjejer.. Eller vänta. Det var ju jag som hade gjort det.. Emma, Emma, vad är det för hemskheter du gjorde när du var 12, 13. Nej, vänta säg det inte. Du hade slagit ihjäl en fluga och grävt ner den bak i trädgården så ingen skulle märka det och sen skrev du ner det i din dagbok och hoppades att ingen någonsin skulle läsa, eftersom ingen FÅR läsa andras dagböcker. Sen kommer du på digsjälv med att en dag fyra år senare säga till mig på fyllan att jag ska få läsa dina böcker när du dött och att du egentligen går där i din egna värld och hoppas att jag dör först så jag inte ska behöva leta upp de där böckerna du helst skulle vilja glömma.
När vi ändå är inne på det där med att jag snodde honom, det var ju inte meningen egentligen. Eller jo, jag tror faktiskt det var det. Jag var en riktigt liten bitch. Jag minns när du och jag skulle till Benka di och han hade en röd tröja som jag fick låna för att jag frös och jag kallade honom tröjan och redan då blev du skitsur och sen samma dag som ni gjorde slut blev jag ihop med honom. Fast å andra sidan fick jag ju sota för det eftersom du vände alla emot mig, det var ju därför jag gjorde slut med honom och jag antar att jag lärde mig en mycket viktig läxa "Ska du sno dina kompisars pojkvänner, så kan du ju iaf göra det på ett snyggt sätt" . När du var fjorton då, gick man i sjuan då? eller åttan? Oj, vad för spännande kan du ha gjort då som du inte ville dela med dig av. Nej, säg det inte!! Du hade på dig ett par blommiga trätofflor utan att tala om det för mig?! Erkänn! Fan vad förudmjukad jag känner mig. Jag trodde vi var vänner. Vi ska ju berätta allt för varandra. Jaja, låt gå för den gången då. Men nästa gång, så vet du att jag kan ta sanningen. Det är aldrig enkelt att berätta att man älskar att köra traktor och fodra grisar, men det är okej, jag dömer ingen.

Andra svåra problem som kan uppstå i livet kan vara hur man ska gå över ett övergångsställe utan att låta bli att nudda de vita strecken. Hur man ska lyckas se en film baklänges utan att den snabbspolar.. Det finns så många problem som kan dyka upp.


Förutom den där flugan som jag kommit på att emma slagit ihjäl (ska väl tilläggas att hon är djupt troende vegetarian som tillber Peter Martinsson, miljöpartisten och tycker att allt som inte fallit till marken o dött av sigsjälv är mord om man äter) Nej men gud..NU vet jag ju varför det är så hemligt.. hon grävde inte ner flugjävlen hon åt den................................Kommentarer
Postat av: Emma

Okej, det är ju sjukt att du också kommer ihåg tröjans färg. Jag minns hur svartsjukan sved i magen på mig, och hur mycket jag ville strypa dig. Tänk vad kärlek kan göra med en, precis som om han någonsin skulle kunna vara viktigare än dig. Det är sjukt att han har kommit emellan oss, låt det aldrig hända igen. För övrigt, jag åt inte flugan.Men jag slängde den i soporna efter att jag föreställt mig den som M.(röda tröjan) och stampat på den doppat den i kokande olja. Det hemska var att jag var kär i Jonte och skrev som en riktigt fjortis "Jag var tillsammans med J. i vecka, jag älskade honom" Yeah, right. Jag visste då inte vad att älska någon innebar, det är något som är säkert. Det vet jag nu, och det känns mycket mer smärtsamt än den lilla smärtan jag kände då "shit, ingen pojkvän..äsch, den där killen på joneberg är rätt söt! Kanske ses vi på Jonebergsdiscot!" Eller då jag skrev om när jag sov hos dig, "Vi försökte komma på vem jag skulle bli kär i" Som om man verkligen kunde välja. Idioti. Men så var vi väl inte mer än 11 eller 12 år.

2008-11-09 @ 22:08:12
URL: http://wmma.blogg.se/
Postat av: fecke

Inte peter martinsson, det är ju kinesläraren.. peter ERIKSSON självklart.

2008-11-10 @ 01:02:36
URL: http://enlitenfecke.blogg.se/
Postat av: Mathilda

ha en trevlig kväll :)vill du hjälpa mig? :) klicka tills du kommer till bloggen. det är allt!

link&p=2238197" rel="nofollow">http://www.fameboost.com/?l1=external&l2=profilelink&p=2238197

tack så jättemycket!

2008-11-12 @ 19:11:43
URL: http://mathiildaas.blogg.se/
Postat av: Ida

Tack för peppsnacket. :DHoppas allt gick bra på mötet.Ha det fint.

2008-11-12 @ 21:17:37
URL: http://hittaida.blogg.se/
Postat av: Jonathan - Etanol

Haha, Oj. Råkade skicka med i flickväns namn.

Sitter på hennes dator :P

2008-11-12 @ 21:19:35
URL: http://etanol.blogg.se/
Postat av: Emma

VAR INTE SÅ POSITIV:) hahaha jag vill ha mina bilder

2008-11-16 @ 21:11:48
URL: http://wmma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0